people who want to archieve their goal!!!

2014 HOT OR NAYy!!



Hi kepada semua blogger yang datng melawat blog yen dan terima kasih kerana tidak jemu dtg melawat blog yen. Ni pun baru je ada masa nak update blog.
KATANYERR..hahaha...Yen baru je sambung belajar kat SEGI COLLEGE SARAWAK ambil 
Bachelor of Science (Hons) International Tourism and Hospitality Management, UOS.
                                                                                                                                                                                    





 So jom kita berbalik kepda topik kita hari ni uolsss..haha..(dah terjebak dah NYAH)

Ramai yang bina badan sama ada lelaki mahupun perempuan baru-baru ini...dah macam jadi trend bila anda dah ada badan sasa,ada 4 6 or 8 abs ,tangan berketul ketul dan kaki sekeras batu...ahaha...mesti anda ingin mengidamkan badan yng mcm yen gtau tu kan...x semua tapi most of us nowaday bnyak yang pergi gym semata2 ingin mendapatkan bdan yang diingini... seperti ni>>

                           
                                         
                                                  





  

haaa!!!!...yang laki dan perempuan semua nak body cam ni kan...tipulahh anda nak badan seperti BUAH PEAR ....ada ker????or mcam buah nangka????....hrmmm...kalau ada memang pelik bin tak sayang badan..hahaha...tapi kalau anda selesa dengan badan sekarang..pun okeyy..itu hak peribadi masing2 bagaimana anda inginkan shape badan anda ataupun anda langsung x kisah pasal shape badan anda...TETAPI...anda harus mengambil berat tentang kesihatan dan tahap kecergasan anda..





kepada sesiapa yang rasa inginkan badan sihat serta shape badan yang MENARIK KEBABOOM!!.. tetapi tidak tahu cara bersenam yang bagus untuk otot2 badan anda...mehh sini che ta ajarkann..haha 
 

















The seatbelt Crew..MUST WATCH!!!

The Seatbelt Crew: http://youtu.be/muCU6_Y_Kyo

Help in a great way

I'm about to start a great abs workout. Try it yourself and download the free app. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.caynax.a6w

COMEBACK 2014




                                                     


      Hello blogger ,harap ada yang lagi melawat blog ni. Dah setahun tak melibatkan diri dalam dunia BLOG..
ALASAN NYA IALAH >>>



\

THE PERFECT EXCUSE!!!

But somehow,azam 2014 Mr.Kay nak memanfaatkan segala peluang dalam tahun ni termasuklah
menulis blog dan aktif nuffnang...
Dan Kay nak kongsi quote yang amat bermakna..



THINK ABOUT IT!



Year Of The Snake 2013


always be happy!


                  Even when you're sad~


                                                        Never ever Give Up!



      sorry, not much to say but im wishing you happy new year                          

                                                   2013.


Cool text generator

it just started~No!!!

firstly 
welcome and thank for viewing my blog.
that is good enoguh for me if some blogger view my blog.
arigato~

http://www.cute-smiley.com



Now,what i want to type is about my life in the middle of the year of 2011..in this decade!!
but first~

http://www.cute-smiley.com
it torturing me!!

because my petition to uitm is rejected..
then the second thing,
is wait until july is torturing me..
what if i been rejected again..
but
i got form 6 science stream
that can be consider as a good new
to me i think.

and now,
i work for fullfill my leisure,
then got some problem again,
i don't want to list up my problem
later you who the one get the same
headache like me..

http://www.cute-smiley.com
headache~~


let me put some poem
4 you,

Depression makes me feel pain
Depression makes me stupid
Depression makes me feel low
Depression makes me mad
Depression makes me sad
Depression makes me forget world
Depression makes me tensed
Depression makes me lose self control
Depression makes me hate everyone
Depression makes me think over and over
Depression makes me feel lonely
Depression makes me think wild
Depression makes me worthless
Depression makes me sick
What does Depression give me?
When it runs high…
It will make me Die - REST IN PEACE… 
just kidding..

http://www.cute-smiley.com



LCD Text Generator at TextSpace.net




Cool text generator
     entri hari ini mengisahkan cerita animasi yang menarik ramai perhatian org di facebook..

selamat menonton
http://www.cute-smiley.com

WARNING!!
stop the music box below this blog
(tak best nanti tiba2 jew cerita sedih lagu gempak)
                                                                                   

video


thank you 4 watching!!!




Cool text generator