people who want to archieve their goal!!!

akikah batrisya...>>

  salam,sorry sebab lama tak post entry lately nih...that bcoz im buzy all the tyme right now....fuhh...kena mendahului masa supaya dpat keputusan yang bagus...eh.?!?!.....melencong pulak...haa..hari nih kat rumah nenek aq ada kenduri untuk akikah anak buah aq...namanya batrisya binti bohari..so,this day dapat makan PERCUMA..hehehe...bukan 2 saja..masa kenduri 2 dapat release tension dengan suasana kenduri yg meriah....sbb hari2 tengok buku..nak gak spend happy time during weekend..kat kenduri...hehehe...ermmm...nak membebel lagi pun...tak tahu nak bebelkan apa..jadi mari kita tengok gambar2 batrisya and gambar lain pun ada..>>

ini lah batrisya..






me and nurul..
kena paksa..




\
ni saya dengan filzah athirah..




itu jelah untuk hari ini k.....
kalau baik hati...ambik link aq..tampal
kat blog korang ye..
sesiapa yg buat..
insyaallah
murah rezeki..



Blogger Templates

Blogger Templates

0 comments: