people who want to archieve their goal!!!

2014 HOT OR NAYy!!



Hi kepada semua blogger yang datng melawat blog yen dan terima kasih kerana tidak jemu dtg melawat blog yen. Ni pun baru je ada masa nak update blog.
KATANYERR..hahaha...Yen baru je sambung belajar kat SEGI COLLEGE SARAWAK ambil 
Bachelor of Science (Hons) International Tourism and Hospitality Management, UOS.
                                                                                                                                                                                    





 So jom kita berbalik kepda topik kita hari ni uolsss..haha..(dah terjebak dah NYAH)

Ramai yang bina badan sama ada lelaki mahupun perempuan baru-baru ini...dah macam jadi trend bila anda dah ada badan sasa,ada 4 6 or 8 abs ,tangan berketul ketul dan kaki sekeras batu...ahaha...mesti anda ingin mengidamkan badan yng mcm yen gtau tu kan...x semua tapi most of us nowaday bnyak yang pergi gym semata2 ingin mendapatkan bdan yang diingini... seperti ni>>

                           
                                         
                                                  





  

haaa!!!!...yang laki dan perempuan semua nak body cam ni kan...tipulahh anda nak badan seperti BUAH PEAR ....ada ker????or mcam buah nangka????....hrmmm...kalau ada memang pelik bin tak sayang badan..hahaha...tapi kalau anda selesa dengan badan sekarang..pun okeyy..itu hak peribadi masing2 bagaimana anda inginkan shape badan anda ataupun anda langsung x kisah pasal shape badan anda...TETAPI...anda harus mengambil berat tentang kesihatan dan tahap kecergasan anda..





kepada sesiapa yang rasa inginkan badan sihat serta shape badan yang MENARIK KEBABOOM!!.. tetapi tidak tahu cara bersenam yang bagus untuk otot2 badan anda...mehh sini che ta ajarkann..haha 
 

















0 comments: